Blomstermarkedet i Bangkok

Blomstermarkedet i Bangkok

For have- og blomsterelskere vil Pak Khlong Markedet i Bangkok nok være som at komme i paradis. Bag navnet gemmer sig blomstermarkedet, der er en fantastisk og farverig oplevelse.

Faktisk har markedet, der primært ligger langs gaden Chak Phet Road, været større, men du kan stadig se bjerge af blomster, der bliver solgt løse, som buketter eller måske som de såkaldte ringe eller guirlander, det som regel er med jasmin og som bruges til religiøse formål.

Blomstermarkedet i Bangkok er sådan et sted, hvor det kan være svært at få et hele med. Overalt er der farvestrålende blomster, og især orkidéelskere må slikke sig om munden. Her ligger de i alle farver og i alle størrelser.

Hvis du vil opleve markedet, når det er mest hektisk, så skal du komme allerede klokken 3 om morgenen, men vil du bare nyde alle de smukke blomster, så er morgen og formiddag også glimrende tidspunkter.

På markedet er de mest benyttede blomster bl.a. liljer, lotus, jasmin, orkidéer, roser og krysantemum. Priserne er ufatteligt lave, og du vil lige som os sikkert ærgre dig over ikke at kunne fylde kufferten med de smukke og friske blomster.

Og hvor ligger blomstermarkedet i Bangkok så? Langs Chak Phet Road og i tilstødende bygninger. Det er tæt på Chinatown, og du kan tage flodbåden dertil. Stå af ved Memorial Bridge eller Saphan Phut. God fornøjelse!Your email address will not be published. Required fields are marked *