Garam Masala – lav den selv

Garam Masala – lav den selv

Der er rigtig mange ting, der smager bedre hjemmelavet end det du kan købe i butikkerne. En af de ting du SKAL lave selv er garam masala til dit indiske køkken.

Jeg har endnu til gode at smage en god købt garam masala. Som regel er de overdøvet af nellike og faktisk uspiselige.

Laver du din egen garam masala bestemmer du selv, hvad der skal være i din blanding.

• Spidskommen (bruges næsten altid)
• Kanelstang
• Korianderfrø
• Peberkorn
• Bukkehornsfrø
• Sennepsfrø
• Kardemomme
• Nellike
• Anis
• Muskatnød
• Gurkemeje

Krydderierne ristes på panden. De tålmodige rister et krydderi af gangen, da de ikke skal have lige lang tid, men du kan også tilsætte dem efterhånden.

Blandingen laves til pulver i f.eks. en kaffekværn, men brug ikke den kværn du bruger til kaffe, køb en til formålet. Det tager kun 10-15 sekunder at kværne din egen garam masala, som jeg lover dufter helt eventyrligt.



Your email address will not be published. Required fields are marked *