Kartoffel-gulerodssuppe med porre og sprød bacon

Kartoffel-gulerodssuppe med porre og sprød bacon

En nem, lækker og ikke mindst billig ret. Suppen er perfekt til vinteren, men spørger du os, så kan den naturligvis spises året rundt.

Du skal bruge

• 800 g kartofler
• Fire store gulerødder
• 1 porre
• 1 pakke bacon
• 1 terning grøntsagsbouillon

Opvarm 1 l. vand i en gryde og smid bouillonterningen ved. Skræl og skær kartofler og gulerødder i mindre stykker. Put dem i gryden. Mens grøntsagerne simrer steger du baconen. Læg den på et stykke køkkenrulle, når de har har stegt så længe, at den kan bliver sprød. Rens porren og skær den i ca. en halv centimeter store stykker.

Når kartofler og gulerødder er blevet møre kan du stege porren så den er klar. Tag gryden af komfuret og blend til en lind suppe. Hæld suppen i dybe tallerkener og drys med først porre og derefter sprød bacon.

Husk! Mængden af vand kan variere alt efter hvor tyk/tynd du vil have suppen.



Your email address will not be published. Required fields are marked *