Kyllingebryst med pesto og frisk timian

Kyllingebryst med pesto og frisk timian

Kyllingebryst er et dejligt stykke kød, men ofte kan det godt blive lidt kønsløst, hvis man bare smider det på grillen eller steger det.

Til gengæld er det et stykke kød, der virkelig vinder i smag ved at blive marineret eller som her fyldt med tomatpesto og frisk timian. Du kan selvfølgelig bruge en hvilken som helst pesto og en anden krydderurt end timian – det er kun til inspiration.

Du skal bruge (1-2 pers.)

• Et stort kyllingebryst – helst på 200-300 g
• Tomatpesto
• Frisk timian

Læg kyllingebrystet  med den flade side nedad. Skær en lomme, men vær forsigtig med, at du ikke skærer gennem kødet. Her er en lille, men skarp kniv guld værd.

Lav lommen så stor som mulig. Der må gerne arbejdes lidt på sagen – jo mere pesto du kan klemme ind, jo bedre. Fyld lommen med pesto og timian og grill kyllingebrystet 20-25 minutter over indirekte varme. Du kan eventuelt flytte kødet forsigtigt og slutte af med direkte varme et par minutter.



Your email address will not be published. Required fields are marked *