Om Haven i Kregme

Om Haven i Kregme

I Nordsjælland, lige syd for Frederiksværk, bor vi midt i den nu nedlagte Kregme Æbleplantage. Det er her vi i rolige omgivelser laver vores egne produkter af havens frugter og grøntsager. De bliver håndplukkede når de er modne, og så er de 100 % økologiske.

Hjemmelavet smager nemlig bare bedre og så ved vi præcis, hvad vi putter i munden.

Her i haven producerer vi bl.a.

• Marmelade
• Pesto
• Frugtsaft

Glad for mad og godt bagværk

Kærligheden til mad og især den hjemmelavede betyder, at du også finder masser af opskrifter på havenikregme.dk. Vi elsker både at bage og opfinde nye opskrifter til grillen og udekøkkenet. Men vi er jo i Danmark, hvor meget af tiden foregår indendørs, og det betyder, at der i lige så høj grad bliver lavet mad i det traditionelle køkken. Uanset, hvor vi kokkererer, så er det med glæde og kærlighed.

Planter og blomster

Vi har ikke kun grøntsager og frugttræer i haven. Også farvestrålende rododendron og især krydderurter fylder op. Sidstnævnte er helt uundværlige når vi laver vores hjemmelavede produkter.

Mad og blomster fra den store verden

Mens sommeren tilbringes i haven i Kregme, så rejser vi ofte udenlands i de kolde måneder. Allerhelst til steder med lækker mad og smukke blomster, hvor vi får inspiration til køkken og have hjemme. Du kan derfor også støde på skønne eksotiske retter med masser af krydderier og smag ligesom du vil finde beretninger fra den store verden.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

hjemmelavet æblemost

Vores hjemmelavede æblemost er i ren verdensklasse